НАЈНОВИЈЕ...
Покретање циклуса читалачко-драмских радионица за младе

Покретање циклуса читалачко-драмских радионица за младе

Дечје одељење Градске библиотеке Панчево

Сваког уторка од 18.00 до 20.00 часова

Градска библиотека Панчево и група „Читалачки драматоријум” покренула је циклус читалачко-драмских радионица за младе од 13 до 16 година које се одржавају сваког уторка од 18 до 20 сати на Дечјем одељењу Градске библиотеке. На радионицама читамо, дискутујемо и примењујемо различите облике драмског метода, па искуство читања постаје занимљив и динамичан заједнички доживљај. Отварамо врата уметности, где проналазимо начине да обликујемо и искажемо свој став, да проверимо и покажемо шта можемо, заједнички промишљамо и експериментишемо у безбедном окружењу. Радионице су бесплатне, а воде их драмска педагошкиња и уметница Наташа Милојевић, професорка српског језика и књижевности Даница Вулићевић и педагошкиња Бојана Контић.

Полазници радионица имаће прилику и да се сусретну са писцима за младе у Градској библиотеци Панчево и да организовано посете позоришне представе.

„Читалачки драматоријум” је подржала Фондација „Траг” и Репрезентативно удружење у култури „Базаарт”.

Свака је радионица целина за себе и за њих није потребно никакво претходно драмско искуство. Активности „Читалачког драматоријума” можете пратити на Фејсбук страници „Читалачки драматоријум” или се обратити водитељкама на мејл: [email protected], а отвореној групи можете се прикључити и сваког уторка на Дечјем одељењу Градске библиотеке, у 18 сати.