НАЈНОВИЈЕ...
Предавање „Тајне чишћења организма“

Предавање „Тајне чишћења организма“

У суботу, 11. мај 2019. године у 19:00 одржаће се предавање „Тајне чишћења организма“.

Гост: Георгиј Назаров

Георгиј Назаров је рођени Московљанин, натуролог и истраживач, аутор је серије семинара о здравијем и квалитетнијем начину живљења, као и низа бестселера: „Тајне правилне исхране“ И и ИИ део, „Здравље без компромиса“, и других у којима је на врло једноставан начин објашњено како уз одређене корекције навика у исхрани, можемо веома снажно утицати на квалитет свог здравља и стање психе. Књиге садрже практичне савете о избору, времену узимања хране, комбиновању намирница, као и о припремању хране.

Аутор је и књига, које су такође доживеле велики успех ” Како се најлакше угојити и ослабити, или 7 корака до оптималне тежине“ И и ИИ део, „Тајне чишћења мозга“ и „Здрава глава“. Према књигама из серије Кувар здраве исхране: „Главно јело“, „Салате“, „Слаткиши“ и „Зимница, посластице, напици“, хране се стотине хиљада људи у Србији и широм света. Такође је и аутор књига „Георгиј Назаров Вас саветује“, „Како живети здравије лети“, Како живети здравије у јесен“, као и специјалних издања „Здравог живота“ о томе како живети здравије зими и у пролеће. Аутор је и преко 350 објављених чланака и коментара, стручни је сарадник часописа „Живети здравије“, „Биље и Здравље“, „Здрав живот“, „У здравом телу …“, и дугогодишњи члан Интернационалне новинарске федерације (ИФЈ), Удружења Новинара Србије , као и „Горске службе спашавања“ и „Тајландског удружења за традиционалну медицину“. Члан је удружења за „Јавно здравље“ у Србији…

Књига „Тајне правилне исхране“ је преведена на италијански језик.

Вишегодишњи сарадник Руског центра за науку и културу у Београду, један је од оснивача “ Покрета за здравију Србију”.

Професор је у школи „Здравог живота“, аутор низа семинара у природи и традиционалног летњег семинара на Златибору, као и програма здравије исхране који се традиционално спроводи у низу ресторана у Београду.