НАЈНОВИЈЕ...
Предавање: „Тајне čišćenja organizma“

Предавање: „Тајне čišćenja organizma“

У петак, 8. децембра 2017. године у 19:00 у Градској библиотеци Панчево одржаће се предавање „Тајне čišćenja organizma“ Георгија Назарова.

Георгиј Назаров, рођени Московљанин, натуролог и истраживач, аутор је серије семинара о здравијем и квалитетнијем начину живљења, као и низа бестселера: “Тајне правилне исхране“ I и II део, “Исхрана”, и других у којима је на врло једноставан начин објашњено како уз одређене корекције навика у исхрани, можемо веома снажно утицати на квалитет свог здравља и стање психе. Књиге садрже практичне савете о избору, времену узимања хране, комбиновању намирница, као и о припремању хране.

Аутор је и књига, које су такође доживеле велики успех ”Како се најлакше угојити и ослабити, или 7 корака до оптималне тежине” I и II део, “Тајне чишћења мозга” и “Здрава глава“. Према књигама из серије Кувар здраве исхране: “Главно јело”, “Салате“, “Слаткиши“ и “Зимница, посластице, напитци“, хране се стотине хиљада људи у Србији и широм света. Такође је и аутор књига “Георгиј Назаров Вас саветује“, “Како живети здравије лети“, Како живети здравије у јесен“, као и специјалних издања “Здравог живота“ о томе како живети здравије зими и у пролеће.

Аутор је и преко 350 објављених чланака и коментара, стручни је сарадник часописа “Биље и Здравље“, “Здрав живот“, “У здравом телу…“, и дугогодишњи члан Интернационалне новинарске федерације (IFJ), Удружења Новинара Србије, као и “Горске службе спашавања“ и “Тајландског удружења за традиционалну медицину”. Члан је удружења за “Јавно здравље” у Србији,..

Вишегодишњи сарадник Руског центра за науку и културу у Београду, један је од оснивача “ Покрета за здравију Србију”.

Професор је у школи “Здравог живота”, аутор низа семинара у природи и традиционалног летњег семинара на Златибору, као и програма здравије исхране који се традиционално спроводи у низу ресторана у Београду.