НАЈНОВИЈЕ...
IRECA: Примењена космичка енергија

IRECA: Примењена космичка енергија

У петак, 2. марта 2018. у 19:00 промоција књиге „ИРЕЦА: примењена космичка енергија“.

О књизи ће говорити: др Ана Миљић и Зоран Кнежевић, инструктори Иреца методе

„Иреца: Примењена космичка енергија“ је књига која говори о једној врло специфичној енергетској техници прилагођеној савременом начину живота. Иреца је скраћеница за Институт за истраживање и примену космичке енергије који се налази у Риму, у Италији, а који је основан од стране Лифе Qуалитy Пројецт-а, интернационалног удружења које је створено у циљу побољшања квалитета живота.

„Иреца: Примењена космичка енергија“ написана је са идејом да онима који су тек ступили у контакт са техником приближи различита искуства произашла из њене примене, као и да онима који су завршили различите нивое Иреца курсева понуди један нови поглед на оно што она може да понуди.

Књига је осмишљена као скуп краћих чланака написаних од стране различитих људи који се овом техником баве дуги низ година. Првобитно је настала на шпанском језику, постоји на италијанском, а српско издање прво је уобличено и објављено издање настало од стране Удружења Лифе Qуалитy Пројецт које се налази у Србији. ЛQП Србија већ преко 10 година организује Иреца курсеве, нудећи свим заинтересованим појединцима прилику да се прикључе путу на којем имају прилику да раде на себи и на побољшању свог живота.

Аутори Иреца књиге су углавном различити инструктори ове методе, али и лекари, психолози, физотерапеути и социјални радници који су пренели своја искуства, запажања, закључке и савете стечене током дугогодишње примене ове енергетске технике, како на себи, тако и на другима.“