НАЈНОВИЈЕ...
„Помирити се са собом – ко сам, где сам. Куда идем?“

„Помирити се са собом – ко сам, где сам. Куда идем?“

У четвртак 2. новембра 2017. године, у 13:00 биће одржана промоција књиге „Помирити се са собом – ко сам, где сам. Куда идем?“ аутора Драгише Миловановића.

О књизи ће поред аутора говорити и:
Симеон Бабић, уредник књиге
Љубомир Јакшић, ИК Прометеј
Лидија Јевремовић

Опис књиге:
Драги читаоче, прочитајте ову књигу у целости и тада закључите да ли је Бог измишљен да би вера у Њега учинила живот лакшим, или је постојање Вишег света неминовна стварност која је постојању живота одредила врло јасан смисао.

Заправо књига ће дати јасне одговоре на питања ко смо заиста, зашто живимо на Земљи и куда идемо после овог живота. Ова књига није производ субјективног виђења или спекулативног нагађања и сигурно није плод фантазије. Настала је из јасних сазнања добијених вишегодишњим изучавањем пута духовности.
Књига садржи информације које могу бити нешто сасвим ново за оне који не познају учења на којима је заснован текст ове књиге.

Да би та нова сазнања била разумљива и да би могла бити приваћена, писац се потрудио да она буду изнета обичним, јасним језиком и подржана логичним чињеницама – таквим које објективан разум не може да оспори. Међутим, ова књига није написана да уверава. већ да пренесе сазнања која хиљадама година подстичу оно узвишено у људском бићу да размишља о истинском смислу живота и о стварном значењу појма „постати срећан“!