НАЈНОВИЈЕ...
Презентација I.R.E.C.A. методе

Презентација I.R.E.C.A. методе

Ирека је природна и ненапорна техника дубоког одмора. Учи се једном, а користи цео живот. Она је велики корак напред према унутрашњем миру, здрављу, успеху и срећи.

I.R.E.C.A. има комплексно име (Instituto di Ricerca Sull’ Energia Cosmica Applicata = Институт за Истраживање и Примену Космичке Енергије), али је у својој суштини врло јасна техника која од вас захтева само 5 минута дневне активности и вежбе.

Не можете је научити из књига или са интернета, већ само од специјално обученог инструктора. Курс се похађа у групи, у трајању од два спојена дана (викенд) и има 4 нивоа (2 викенда).

Ирека нам омогућава да се дубински повежемо са нама самима, користећи исправно Намеру и каналишући енергију тако да хармонизује наших 7 енергетских центара или чакри. Када се повежемо са собом, стичемо јасно искуство да смо савршени део универзума и са њиме Једно.

Ирека технику могу да науче сви, а семинари су предвиђени за све особе старије од 18 година.
Свако може да научи да буде присутан и вешто користи своју Пажњу и Намеру, са циљем да помогне себи и другима.

Суптилна енергија мира са којом ради Ирека и која се ствара током њеног практиковања, касније се шири на простор у којем живимо, на нашу околину и ближње.

Презентација ће се одржати у Градској библиотеци града Панчева у петак, 7. априла у 19:00. Улаз је бесплатан. Свака особа има могућност да добије један енергетски третман од неког од инструктора или полазника курса.