НАЈНОВИЈЕ...

Предлози

Урош Петровић: Тајне вештине Марте Смарт

Урош Петровић Тајне вештине Марте Смарт Узраст 10-12 година Спремите се за најзанимљивију ноћ у животу! Ово је трећи део хит серијала за све узрасте, започетог књигом Мистерије Гинкове улице. Сваки од делова представља посебну целину и уводи читаоце у другачију врсту пустоловине. Прве две књиге су већ овенчане наградама Невен, Доситејево перо и Гордана Брајовић, које се додељују за ... Прочитај више »

Ајрин Торн: Њушкала – Случај несталих костију 1. Део

Ајрин Торн Њушкала – Случај несталих костију 1. Део Узраст 7-12 година Отворена је детективска агенција Њушкала! Има само три члана али њихов непогрешиви инстикт раскринкава и најокорелије кримосе. Сваки ваш проблем решиће незаустављиви трио, ишчепркаће и најскривеније тајне, пронаћи ће и најдубље закопане кости, ни један зликовац у граду више неће моћи мирно да спава. Макса, Робина и Њушка, ... Прочитај више »

Силвија Ронкаља: Принцеза Нећу и принц Хоћу

Силвија Ронкаља Принцеза Нећу и принц Хоћу Узраст 7-9 година Принцеза Нећу живи у Kраљевству Тирамису и откад је проговорила, почела је да се инати и да све одбија: „Нећу ово и нећу оно!“ Принц Хоћу живи у Kраљевству Бакалар и откад је проговорио, почео је да захтева и наређује: „Хоћу ово и хоћу оно!“ Шта ће се десити када ... Прочитај више »

Фрида Нилсон: Хедвига

Фрида Нилсон Хедвига Узраст 9-12 година Хедвига живи у црвеној кући која се зове Енгаторп. Има маму и тату, две пругасте мачке Хавану и Штапића, пса који се зове Овца и праве овце у штали поред куће. Има и кокошке и патке у дворишту, и цвеће које мирише, и шуму која шуми, али нема ниједну, баш ни једну једину другарицу ... Прочитај више »