НАЈНОВИЈЕ...
Режим рада

Режим рада

Драги и поштовани корисници,

Градска библиотека Панчево је наставила рад са вама од понедељка 27. априла 2020. године. Обзиром на укидање ванредног стања, као и неопходност задржавања одређених заштитних мера до даљег, обнављаћемо и проширивати све облике рада са јавношћу у складу са развојем опште здравствене ситуације у граду и земљи.

До тада, ми ћемо радити овако:

Претрага фонда је могућа путем званичног сајта Библиотеке.

Позајмна одељења ће радити у режиму ограниченог приступа књигама и то: од понедељка до петка од 9.00 до 16.00 часова.

Уколико у том периоду радите, то нам јавите па ћемо за вас оргнизовати да дођете у друго време.

У холу библиотеке, на улазима у позајмна одељења постављени су пултови за којима ће библиотекари преузимати од вас књиге које желите да раздужите и доносити вам из полица оне публикације које желите да задужите.

Читаоницу ћете моћи да користите у смањеном смештајном капацитету почев од понедељка 11. маја од 09.00 до 15.30 часова. Књиге и грађу која вам је потребна за рад у читаоници морате наручити унапред тако да могу уторком и четвртком да буду донете из депоа.

Директна комуникација и било какав контакт између корисника у самој згради дозвољени су само уз обавезну употребу заштитне опреме.

О свим накнадним изменама режима рада Градске библиотеке бићете правовремено обавештени.

Молимо вас да поштујете преостале здравствене препоруке и сугестије библиотекара у циљу што потпунијег очувања здравља и живота свих.

Хвала на разумевању.

Добро дошли!